Ditt liv. Din takt. Ditt välbefinnande.

 

Alla människor har egna, individuella behov som förändras genom livet. LR LIFETAKT har en lösning för varje del av livet och kan på så sätt stödja dig kompetent med högkvalitativa kosttillskott. 

 

 
Grundlösning: LR LIFETAKT erbjuder månadsset som en grundläggande lösning för varje del av livet. Dessa består av vetenskapligt grundlagda produktkombinationer som alltid förser dig med det viktigaste.
Individuella komplement: LR LIFETAKT erbjuder dessutom kompletterande produkter för dina individuella preferenser och behov.
Vår expertis: LR LIFETAKT är ett helhetligt koncept som även förser dig med värdefulla råd från vår näringsexpert Dr. Werchan kring tema näring, aktivitet och livsstil.

 


Kosttillskott
för vardagen

Daily Essentials

Har du inte alltid tid att sörja för en balanserad och varierad kosthållning? Med Daily Essentials är du och din familj alltid väl försedda med alla viktiga näringsämnen.

Läs mer
Handlingskraft
för varje situation

Mental Power

Vill du behålla din handlingskraft, även när vardagen är utmanande? Oavsett om det är arbetet, familjelivet eller fritiden som kräver mycket av dig, ger Mental Power alltid rätt stöd i stressiga situationer.

Läs mer
Vitalitet
i varje ålder

Vital Care

Har du mycket för dig och ingen lust att slå ner på takten? Vital Care ger dig det stöd din kropp behöver för att hålla sig vital och sund. Så att du kan fortsätta att förverkliga dina planer.

Läs mer
Stöd
för varje säsong

Seasonal Support

Vistas du ofta bland andra människor eller utomhus oavsett väder? Njut av varje årstid i fulla drag och låt Seasonal Support ge dig det stöd din kropp behöver för att trotsa väder och vind.

Läs merVad betyder livskvalitet för dig?

 

Finns det ett recept på lycka? För de flesta av oss är hälsa det allra viktigaste – att må bra i sin kropp, vara i form och full av energi. Detta eftersom det är en grundförutsättning för att kunna njuta av livet till fullo. Hälsa är livskvalitet!

 

Din personliga partner för ökat välbefinnande, dag för dag.

 

5 kompetenta lösningar för vitt skilda behov – här finns något för varje del av livet. Oavsett om du behöver en lösning för sund näring i en hektisk vardag, stress i arbetet eller studierna, särskilda utmaningar mitt i livet eller för att gå ner ett par kilo finns LR LIFETAKT där för dig. Ta din hälsa i egna händer!

Vetenskapligt bekräftad kvalitet & effektivitet

 

Inspiration från naturen i kombination med de senaste upptäckterna från forskning och vetenskap – det är det unika framgångsrecept som de effektiva LR LIFETAKT-produkterna delar. Bibehållen hög kvalitet bekräftas av välrenommerade institut som exempelvis SGS Institut Fresenius som kontrollerar vår Aloe Vera Drinking Gel.

Komplett hälsokoncept

 

LR LIFETAKT-konceptet erbjuder kompletta lösningar som innefattar mer än enbart kosttillskott. Vår näringsexpert Dr. Sven Werchan stödjer dig med vetenskapligt belagda expertråd att tillämpa praktiskt när det gäller näring, aktivitet och livsstil. Så hittar du takten i livet!